Medlemskab

Alm. medlemskab

Som noget nyt tilbyder jeg nu, at du kan få et almindeligt medlemskab, som man kender fra de store fitnesskæder. Det vil sige, at du betaler et fast månedligt beløb og så kan du bruge centret, når du har lyst i tidsrummet 06:00 til 23:00. Husk at mit center henvender sig til funktionel træning.
 

Det vil sige, at der IKKE er styrketræningsmaskiner. Træningen foregår med egen kropsvægt og frivægte. (stang/håndvægte/powerbags/kettlebells, mm.)

Pga. holdtræning er centeret lukket for træning tirsdage/torsdage fra kl. 16:30 til 20:30. Dette skyldes, at hele centeret bliver brugt til holdtræning.

Hvem kan blive medlem?

Jeg ønsker at skabe et lille hyggeligt træningsmiljø, hvor muligheden for snak, hygge og samvær med andre kan skabes. Derfor er det vigtigt, at man “minder” om centrets andre brugere, hvilket blandt andet vil sige, at træningen skal være en del af din hverdag, men på ingen måde hele dit liv.

1) Du skal være over 25 år.

2) Du skal max kunne løfte 2×22,5 kg. i håndvægte og 2×50 kg. i ben (squat/dødløft med mere)

Der tilbydes nu kun 30 medlemskaber.

Træningen

Mit center er indrettet sådan, at man har sin egen lille “bås/boks”, som hver indeholder standardudstyr. I fællesområdet finder man supplerende udstyr, hvor man tager det, man skal bruge og sætter ind i sin bås. Dermed undgår du ventetid på udstyret, samtidig med at du får en følelse af, at du har det for dig selv. 
 
Der er i alt fem bokse og dermed er der kun fem, som kan træne i centeret af gangen, så på intet tidspunkt vil du opleve myldretid og mange mennesker. Du kan selvfølgelig træne efter dit eget program eller få et lagt af mig, men du kan også prøve kræfter med Okklusion eller DartFit

Okklusionstræning og DartFit

Okklusion er det nye sorte inden for fitness. Det er yderst effektivt til både muskelopbygning og genoptræning, samt som supplement til den almindelige styrketræning. Ved hjælp af træningsstropper påvirkes musklerne, så du næsten får samme effekt som ved tung styrketræning, selvom du træner med meget lavere intensitet.
 
DartFit er et træningskoncept, jeg selv har udviklet, hvor du kombinerer styrketræning/fitness og dart. På tid kæmper du imod dig selv, hvor du skal gennemføre en “bane”, hvor der er indlagt lidt dart, som kan give “straføvelser”. Det er med andre ord fitness’ svar på skiskydning. Hver måned kommer der en ny bane, så træningen aldrig bliver ensformig. 

Pris?

Prisen er 275,- pr. måned samt et indmeldesesgebyr på 250,- For det beløb har du fri adgang til centret og hvis ikke der er hold/personlig træning i holdsalen, er der også fri adgang hertil. Åbningstiderne er 06:00 til 23:00 alle ugens dage.

Indmeldesesgebyret dækker: 15 minutters møde, hvor jeg viser dig rundt og udlevering af nøgle.

Du kan også vælge et “indmeldesesgebyr” til 450,- Her vil jeg også lave en kropsanalyse af dig (vægt/muskelmasse/fedtmasse med mere), lave et kostprogram samt et personligt træningsprogram, som vi gennemgår. Dette vil tage 55 minutter.

Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du gerne vil være medlem af mit lille træningscenter, skal du kontakte mig, gerne ved at skrive en mail.

Herefter vil vi finde et tidspunkt, hvor jeg vil vise dig rundt og sætte dig ind i centrets regler, samt sende dig et link til tilmeldingen.

michael@coach-fitness.dk
5194 0403